Over Evert-Jan

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door het maken van dingen, of het nou lego was of iets van hout. Ik wou altijd graag dingen maken. In mijn middelbare schooltijd ben ik bezig gegaan met video en al snel stond ik op de filmset als licht assistent. Voor het eerst werken met een grote crew was een van de leukste dingen die ik toen gedaan heb. Ik was gelijk hooked voor het leven en wou het liefst altijd op sets werken. Sinds dien heb ik op veel verschillende sets mogen staan en daar veel ervaring en kennis op mogen doen.

Het gebruik maken van licht is voor mij het belangrijkste op een set. Met licht kan je sfeer en emotie overbrengen naar het publiek. Om die reden ben ik me gaan specialiseren op licht. Voor mij is licht alles, zonder licht kunnen we ook niet leven. En nu heb ik zelf een grote licht bus waarmee ik de meeste klussen als gaffer mee kan doen. Meer info over de lichtbus

Het maken van kaders en licht om een verhaal te vertellen vind ik fantastisch om te doen en zorgt bij mij voor veel voldoening.

Momenteel ben ik gevestigd in Groningen maar ik ben mobiel en inzetbaar in het hele land.

Contact
Telefoon: 06-83992208
Email: [email protected]

[recaptcha]